Alla inlägg den 3 augusti 2009

Av Sofia - 3 augusti 2009 09:09

Nu är det verkligen ett bra tag sedan jag skrev nåt här sist. Kommer knappt ihåg vad jag har gjort under dom senaste dagarna.


I torsdags i alla fall hade mamma och jag Alice. Vi var på lekplatsen i surbrunnen. Hon ville bara gunga hela tiden. Skrek som bara den när jag försökte lyfta upp henne. På en sån stor lekplats finns det så mycket annat man kan göra än att bara gunga hela tiden vi är där. Men men gunga fick hon. Sedan gick vi vidare till stan. Bara en liten stund innan vi fick rusa hem, när det började ösregna.


I fredags var jag hemma hos mamma och pappa en runda. Sedan drog jag vidare till Sandra när hon slutade jobbet. Vi gjorde oss iordning och drog i väg på fest, med trevligt folk. Vi var såå trötta, så vi gick hem när andra gick ut. Hör inte riktigt till oss, vi som alltid är ute på helgerna.


På lördagen vaknade jag piggare än någonsin en lördag. Då ångrade jag verkligen inte att jag gick hem vid tolv.

När jag hade fått i mej mitt kaffe blev det en runda med mamma på stan. Hon hittade nya gardiner till vardagsrummet som jag senare på eftermiddagen hjälpte henne att lägga upp, medan hon lagade mat.

Efter gardinjakten gick vi upp en runda till farmor, som alla lördagar. Sedan följde jag med mamma och pappa. Innan det var dags för Sandra att hämta upp mej hemma. Även denna kvällen avslutades med fest och utgång.


Igår grillade vi hemma hos mina föräldrar ihop med mormor och farmor. Det var ju så varmt och skönt.


Idag börjar vecka 32, vilket innebär att jag ska passa Alice hela veckan. Måndag, tisdag och onsdag är hon på dagis till tolv. Lite ny inskolning nu när hon har varit ledig så länge. Torsdag och fredag ska jag ha henne hela dagarna, vilket jag tycker är bättre om vi vill hitta på nåt med henne. Nu får vi bara hoppas att vädret blir fint i veckan så vi kan vara ute med henneoch bada i poolen.

Ovido - Quiz & Flashcards