Alla inlägg den 5 april 2010

Av Sofia - 5 april 2010 20:26

Nu är alla fester och kalas över för denna gången och skönt är det tycker jag. Lördagens fest blev något utöver det vanliga. Bordsplaceringen gjorde att omaka människor hamnade jämte varandra och faktiskt hade lite att prata om ändå. Jag fick en av brorsans kompisar jämte mej och påandra sidan om han satt allas vår Jollan. Att han gick på att hon var polack kan jag inte förstå, hon är inte mer polack än mej.

Jag fick fin present vid bordet av mamma och pappa, samtidigt som brorsan fick presenten av mej med gubbpaketet i. Jag var så kaxig mot han men visste inte vad mitt paket innehöll. Höll på att dö av skratt. Mamma hade köpt tre par stora tanttrosor. Folk bara glodde:)

Det blev en hel del aktiviteter både för vuxna och barnen. Barnen fick fiskdamm med grejer som dom kunde fördriva tiden med medan vi andra satte fram spriten.

Vissa drack mer än andra, vilket resulterade i att vissa somnade på bordet, andra skrek när dom pratade, en stötte på allt och alla, lite illa när man gör närmanden mot dom äldre. En fick åka med akutbilen till karlskrona för allergichock. Behöver jag fortsätta??? Nej jag tror att ni förstår att det var en fest som heter duga.

Synd var att min Jaddi var sjuk dagen till ära. Vi som hade fixat så mycket för hennes skull. Moroten låg vid bordplaceringen och det fanns även en del ridtema för hennes skull.

Kvällen avslutade jag på compan med brorsans bästa kompis. Vi hade så jäkla kul jag och Conny.

Nu är jag mest sliten efter alla festligheter som har varit den senaste tiden. Skönt att komma tillbaka till vanligheten igen.

Ovido - Quiz & Flashcards