Alla inlägg den 23 april 2009

Av Sofia - 23 april 2009 15:41

Fan va nöjd jag är med mej själv idag. Har fått en del gjort. Rensat ut den ena gaderoben. Det var inte så mycket skit i den som jag trodde att det skulle va. När allt hamnde på rätt plats blev det genast iordning. I helgen tänkte jag städa den andra med. Roligt att se vad jag har. Och det blir bara roligare imorgon om jag hittar någon bra förvaring på IKEA.

Jag har aldrig varit någon skrotsamlare och tänker inte bli det på äldre dar heller. Jag ska fan rensa och slänga allt som inte används. Har jag inte använt det på ett år kommer jag säkert inte använda det senare heller. Det är så jag tänker mitt i min rensning.

Av Sofia - 23 april 2009 12:00

Är hemma hos mamma och pappa som vanligt. Funderar på hur jag ska göra med mina gaderober som bara står där till ingen som helst nytta. Jag har ju bara dom till att samla skit i. Allt ligger inslängt huller om buller. Och det mesta är inte använt på en jävla massa år. Imorgon ska jag till IKEA så jag kanske skulle satsa på nån förvaring så även jag kan få lite ordning runt omkring mej.


Igår hade jag en riktig mysdag med Alice. Fatta vilken go unge jag är faster till. Efter tolv timmar ihop med henne kan jag erkänna att jag var lite sliten.

Ovido - Quiz & Flashcards