Alla inlägg under april 2009

Av Sofia - 21 april 2009 12:18

Nu är jag hemma hos mamma igen. Gunsan och jag tänkte sitta och lata oss i solen. Får passa på att vara hemma nu när pappa jobbar. Orkar inte med karlar.


Ikväll ska jag sova hemma hos lillebror och Ida. Ida ska till Ullared tidigt imorgon och brorsan börjar jobba klockan sex, så det blir jag och Alice. Blir en runda till stan med lillan imorgon,blir tokig av att sitta på landet och glo.


Tänkte gå igenom mina garderober när jag är hemma. Finns mycket som jag inte använder som lika väl kan slängas. Detta blir mitt stora projekt idag.

Av Sofia - 20 april 2009 14:01

Det är snart dax att bege sig hemåt igen. Sandra frågade om jag vill följa med till cg. Så jag följer väl med en runda.

Funderar på om vi ska bege oss ut på en filt i solen. Det är fan bättre än solarium. Jag är inte blek så jag behöver egentligen inte ligga och steka i solariumet. Jag vill bara bevara den brännan jag fick i Egypten.

Av Sofia - 20 april 2009 12:20

Är just hemkommen till mamma och pappa. Vaknade tidigt imorse. Steg upp halv nio men i självaste verket var klockan tio. Min förbannade klocka hade börjat sakta in. fan va stressigt det blev men jag hann i tid innan päronen skulle hämta mej. Sedan bar det vidare mot torget där det skulle inhandlas blommor till Rogge men det fanns inga på torget så vi fick dra vidare. Efter många om och men hittade vi till slut en blomma som vi sedan satte utanför hans dörr.


Nehe nu ska jag bege mej ut i solen.


Ja just det ja. Måste tillägga att min tunika blev ren efter mycket jobb från mammas sida. Skönt att det finns nån i familjen som inte ger upp allt så lätt.

Av Sofia - 19 april 2009 12:24

Igår var det mysdag med fasters Alice. Vi var i stan med farmor och farfar och senare gick vi alla hem till farmor Lizzie och fikade. Så trevligt så.


Efter barnpassningen tog jag igen mej en stund på soffan och sedan var det dax att börja fixa till sig för party. Jag har nästan kommit i från det. Kommer knappt ihåg hur man gör längre. Det är tråkigt.

Efter några om och men var jag äntligen redo för fest.


Festen påbörjades i lokalen Malin hade hyrt och avslutades även där efter vissa omständigheter. Blir så irriterad när folk börjar bråka på fester. Rätt som det var kom en stol flygandes mot mej och landade på bordet framför ögonen på mej. Fatta va rädd jag blev. Inte nog med detta min kläder blev helt förstörda. Min nya tunika, ny för dagen blev full med stearin, sprit och öl. Undrar om jag någonsin kommer att få den ren igen. Jag är riktigt förbannad på den jävla dumma helvetets idioten som ville förstöra Malins fest och mina kläder. Ser ingen anledning till det. Slåss kan man göra hemma eller i alla fall där andra slipper bli inblandade.


TACK MALIN FÖR EN TREVLIG FEST TROTS ALLT!

Av Sofia - 17 april 2009 15:48

Grattis på födelsedagen Malin min Malin!


 

Av Sofia - 16 april 2009 12:12

Idag har karlen åkt hem igen. Så nu mina vänner har jag tid för er igen=)

Johanna och jag tänkte börja med en gång men hon skulle med sin pappa en runda. Sedan är det skoldax igen för henne i eftermiddag.


Ikväll ska mamma och och jag passa Alice medan ida är på föräldrarmöte på dagis. Såg just på webbisar att Alice äntligen har fått sin första kusin vid namn Jill.


Nu har äntligen mina Egyptensbilder kommit så jag kan börja med mitt album.

Funderar på om jag ska hälsa på farmor en stund snart. Hon har ju inte sett bilderna heller.

Av Sofia - 14 april 2009 13:26

Fan va jag hatar oväntade besök. Man kan inte bara komma och klampa in som självaste Gustav Vasa. Jag vill veta när folk tänker hälsa på mej. Så jag är påklädd och har städat.


Igår blev det promenix till asarum efter picknicken i gröngräset. Man får jävla passa på att vara ute så mycket som möjligt nu när det väl är fint väder.

Av Sofia - 12 april 2009 16:53

Idag har vi lekdag i det fina vädret. Alice kör slut på sin gamla faster.



Ovido - Quiz & Flashcards