Alla inlägg den 28 februari 2010

Av Sofia - 28 februari 2010 20:07

Då är snart denna helgen förbi.... Jag har tillbringat den ihop med Alice. Igår morse kom hon hit och hämtades inte förrän i eftermiddags. Undertiden hon har varit här har vi hunnit baka tre kakor, firat mosters man som fyllde år igår, lekt massor, tittat på Pippi miljoner gånger och kalle anka lika många gånger. Moster gav henne en elvisp och en brödrost igår (leksaker såklart) Hon har vispat och vispat, idag var vispen lite hes så förhoppningsvis var batterierna på väg att ta slut. Men samtidigt synd. Tycker hennes föräldrar skulle få njuta lite av ljudet också.

Idag fick vi även prova på att stiga upp samtidigt som tuppen. Det är inte vad man är van vid att göra en söndagsmorgon. Halv nio imorse var vi redan klara för att gå ut och mata fåglarna. När vi var påväg hem ringde brorsan och frågade om vi var vakna. Ida skulle träna och tänkte hämta lillan samtidigt. Men lillan ville inte hem då, så hon fick stanna till halv tre i eftermiddags. Denna helgen har verkligen varit supermysig. Alice är det bästa jag har.

Ikväll blir det bingen tidigt. Sömn har det inte blivit mycket av i natt.


Alice är verkligen hur go som helst. så jäkla kelig. Kryper upp i knät på vem som helst. Igår kröp hon upp i min mosters knä. Denna mostern har hon knappt inte träffat nånting. Men så länge hon ville läsa för henne så var hon nöjd. Pussar och kramar får man i överflöd.


Det senaste är tjatet om pippitofs. Det vi andra kallar för hästsvans:)


Imorgon är äntligen mars här. Vilket innebär en massa födelsedagar, kalas och fester. Kul när det händer lite tycker jag.

Ovido - Quiz & Flashcards