Alla inlägg den 4 juli 2009

Av Sofia - 4 juli 2009 20:30

Dagen idag började tidigt när Alice kom redan efter halv nio. Innan hon kom hem till mina föräldrar hade mamma och jag hämtat pappa på jobbet och varit på CG å handlat strax efter åtta.


Idag har jag och lillan badat i poolen hemma i mamma å pappas trädgård. Känns som jag har blivit ännu mer uppbränd på rygg än va jag redan va. Solen tar mer än man kan tro. Tur att jag tänkte på att smörja in lillan, så inte hon blev röd.


Mitt i alltihopa ringde pappas jobbarkompis å frågade om han ville ta över jouren till imorgon. Deras dag har varit väldigt jobbig och känslosam så han behövde hem och samla sig. Så pappa ställde upp och fick hem brandbilen. Detta är vardag och har alltid varit för vår familj. Kan aldrig bestämma nåt när denna extrafamiljen går före våra planer.


Nu hr jag precis kommit hem efter tolv timmar i Asarum. Tiden gick när jag hade roligt. Lillan är så go. Ropar Sia hela tiden. Jag kan inte gå in och hämta nåt förrän hon kommer efter å ropar. Så söt fasters goding<3


Imorgon ska jag träffa lillan igen. Vi ska på kalas eftersom hennes mamma Ida fyller 26 år imorgon. Hoppas bara det är fint väder så vi kan sitta ute. Och kanske till och med bada i poolen.


Tror jag ska kolla om det finns nåt bra på tv. Inte för att jag tror det. Utan det är nog mest repriser. Annars får jag läsa ifatt alla bloggar som jag missat under dagen.



Ovido - Quiz & Flashcards