Alla inlägg den 8 juli 2009

Av Sofia - 8 juli 2009 21:35

Idag har jag haft riktigt mycket att göra. Mamma och jag började dagen vid elva hemma hos dom och sedan körde vi å handlade. Klockan två skulle mamma klippa sig och då passade jag på att laga mat. Kålpudding blev det, en jäkla massa kålpudding, vilket det lätt blir av två kilo köttfärs. Sedan gick mamma och jag till stan och shoppade lite. Tror ingen blir förvånad om jag säger att det blev en hel del till Alice. Som vanligt då. Mamma köpte en ny baddräkt till henne som hon ska ha hemma hos dom när hon badar i poolen där. Skyddar kroppen iallafall lite mot solen. Men självklart smörjer vi henne också.

Sedan vid fem hämtade vi pappa på jobbet och drog vidare mot tipspromenixen. Efter det körde dom hem mej och jag gick vidare till farmor eftersom det skulle komma folk till Gunsan. Så nu har jag kommit hem bara en liten stund sedan. Blev ju kaffe och massa prat hos farmor, märks att hon känner sig ensam och lever upp när det kommer nån dit. Tänk va lite man kan göra för att en människa ska bli så glad.


Idag säger vi även Grattis till gamlingen Emma som fyller hela 24 år idag. Minst 41 år kvar till pensionen=) Visst låter det uppiggande?:)

Ovido - Quiz & Flashcards