Alla inlägg den 23 juli 2009

Av Sofia - 23 juli 2009 21:59

Jag efterlyser mina svarta hm- kofta som jag lämnade hos Danneponken lördagen innan östersjö när Jollis och jag skulle till compa. På Dannes födelsedagsfest rättare sagt. Så mina vänner som nu kan tänka sig att vilja använda den. Kolla om ni har fått fel kofta med er hem.

Av Sofia - 23 juli 2009 21:49

.........Kan bero på att jag inte har haft tid att blogga. Dagarna bara flyger förbi. jag hinner ingenting av det jag planerar.

Om jag inte är hos mamma och pappa så passar jag Alice, eller så umgås jag med Jollis. Tänkte va lite social i helgen, men det verkar inte bli nåt av det, Jollis ska träffa nån. Vem vet jag , men det är det nog lika bra att jag håller tyst om.

För er som inte vet det så är det så att Jollis blev moster igår kväll till en liten pojke. Så jag tyckte att vi skulle fira detta i helgen. Får ta det nästa helg istället.


Imorgon är det dags igen. Det är fredag i slutet av månaden, vilket innebär att mamma och jag ska på spa. Kan tyckas skönt av vissa, men en del behandlingar är rena tortyren och nära döden upplevelse. Men gud va frisk man känner sig när man kommer hem.


Nu ska jag läsa lite bloggar innan det är dags att sova. Ska stiga upp tidigt imorgon.

Ovido - Quiz & Flashcards