Alla inlägg den 25 juli 2009

Av Sofia - 25 juli 2009 23:18

..........Knappast inget man är van vid. Ikväll har jag tvättat och städat en del här hemma. Sånt jag inte har ork med i veckorna och om dagarna. jag har ju bäst energi om kvällarna.


Igår var Jag, Sandra och Johanna på kalas. Inte vilket kalas som helst. Utan värsta vikingarpartyt. Vissa gillade detta mer än andra;) Konstigt att jag inte drömde mardrömmar inatt.


Idag har jag, mamma och pappa haft en mysig förmiddag med vår lilla plutta, Alice. Vi gick en runda på stan pch sedan blev det en fika hos farmor/gamlafarmor, innan Ida kom å hämtade pluttis. Liten som hon är börjar hon redan dra sig till karlar. Just nu är det bara hennes pappa, farfar å morfar som gäller. Dom som hon aldrig tidigare har velat vara hos. Idag var det bara min pappA (Alice farfar) som gällde. Dom två var hela tiden ute på farmors balkong å kollade på ankorna (fiskmåsarna). Mycket att titta på vid ån där hon bor.


Imorgon är det dags igen... Alice kommer hit vid nio imorgon bitti, medan Ida är på gymmet. Sedan frågade hon om jag ville följa med dom hem å leka. Självklart vill jag det.


Idag är Jollis på dejt. Dejt med Crille-kepa. Veckans dejt;)


Bingen kallar, blir en tidigt morgon imorgon. Sedan en dag med mycket lek.

Ovido - Quiz & Flashcards