Alla inlägg under juli 2009

Av Sofia - 12 juli 2009 13:55

Gud vilken kväll igår. Hade inga direkta förhoppningar på att kvällen skulle bli lyckad. Det såg mörkt ut ett tag, men sen vände det:) Det var den bästa partykvällen på länge. Förfest/födelsedagsfest hos Danne sedan utgång på compa, där det fanns en och annan idiot, men också dom som jag gillar skarpt.

Kvällen eller snarare natten avslutades med att Sandra gick hem och jag gick på efterfest. Inte vilken efterfest som helst utan en jäkla brakfest. Aldrig druckit så mycket rödvin i hela mitt liv. Var spyfärdig ett tag. Men det gick över när jag blundade och tänkte på nåt annat.

Landade i bingen vid fem imorse. Trots att jag bara har sovit fyra timmar i natt så är jag riktigt pigg nu. Men jag lär väl känna av det ikväll.

Av Sofia - 10 juli 2009 21:34

Dagen idag började med att jag sov alldeles förlänge. Det blir ju så när man är uppe halva nätterna.

Sedan stressade ja så jag skulle hinna bli färdig till mamma slutade jobba vid elva. Och sedan följde jag och mormor med henne hem en runda. Där vi lagade mat ihop. Min pappa är ju som sagt en arbetsnarkoman så han var ju självfallet inte hemma. Efter att ha jobbat ett helt dygn slutade han vis halv sex ikväll och börjar på ett nytt dygn imorgon bitti halv åtta. Fattar inte hur han orkar. Är ju ingen ungdom precis.


Ikväll är jag hemma. Hittade en tvätt-tid så jag är i tvättstugan mellan varven. Nehe dags att gå ner å hänga upp innnan strömmen bryts, annars får jag inte ut mina kläder.



Av Sofia - 9 juli 2009 14:46

Idag är jag hemma hos mamma och pappa en runda. Står inte ut att vara hemma hela dagarna. Gunsan går mej på nerverna ibland. Men va kan man begära, åldersskillnaden måste märkas trots att hon tror att hon är 20. Visst är det skönt att hon är så pigg men ibland är hon bara för mycket.


Väntar på att vi ska köra pappa till jobbet vid fem. Sedan ska mamma och jag handla. Om det inte regnar tänkte vi ta med mormor och framor på picknick nånstans, om det regna åker vi in till mormor. Ska färga mammas hår, men hon tycker vi kan göra det på hennes semester som börjar nästa vecka. Vet inte vad hon är rädd för. Jag har ju gjort det en massa gånger innan. Vi får väl se hur det blir.


Idag och imorgon passar vi brorsan och deras katt eftersom dom är i Trelleborg. Alice ska på Skånes djurpark imorgon innan dom kommer hem igen. Hon gillar verkligen djur den lilla ungen.

Av Sofia - 8 juli 2009 21:35

Idag har jag haft riktigt mycket att göra. Mamma och jag började dagen vid elva hemma hos dom och sedan körde vi å handlade. Klockan två skulle mamma klippa sig och då passade jag på att laga mat. Kålpudding blev det, en jäkla massa kålpudding, vilket det lätt blir av två kilo köttfärs. Sedan gick mamma och jag till stan och shoppade lite. Tror ingen blir förvånad om jag säger att det blev en hel del till Alice. Som vanligt då. Mamma köpte en ny baddräkt till henne som hon ska ha hemma hos dom när hon badar i poolen där. Skyddar kroppen iallafall lite mot solen. Men självklart smörjer vi henne också.

Sedan vid fem hämtade vi pappa på jobbet och drog vidare mot tipspromenixen. Efter det körde dom hem mej och jag gick vidare till farmor eftersom det skulle komma folk till Gunsan. Så nu har jag kommit hem bara en liten stund sedan. Blev ju kaffe och massa prat hos farmor, märks att hon känner sig ensam och lever upp när det kommer nån dit. Tänk va lite man kan göra för att en människa ska bli så glad.


Idag säger vi även Grattis till gamlingen Emma som fyller hela 24 år idag. Minst 41 år kvar till pensionen=) Visst låter det uppiggande?:)

Mys

Av Sofia - 7 juli 2009 19:33

Idag har jag haft en riktigt mysig dag med Alice. Ida lämnade henne till mej innan nio och hämtade henne innan fem. Då var jag helt slut.

Vi har hunnit att göra mycket olika saker idag. varit i  stan å fikat med sandra direkt på morgonen efter att Alice kom. Sedan gick vi hem till Gamlamormor och sedan kom mamma/farmor dit. Då blev det en ny runda till stan, Eftersom Alice inte hade någon solhatt, så köpte farmor en ny till henne. Sedan gick vi vidare till farfar på jobbet. På vägen dit slumrade hon till men jag fick fick prata och greja med henne för att hon skulle va vaken när vi kom fram.

Alice var så intresserad av alla dom stora brandbilarna. Hon sa: kolla traktorn. så söt.

Sedan gick vi en runda till med förhoppning om att hon skulle somna, men då gick det inte att få henne till det. så vi gick hem å lekte istället innan hennes mamma och pappa kom å hämtade henne. Att inte hon har sovit idag blir ju deras problem, jag har gjort många försök att få henne att somna, mer kan jag inte göra.


Nu är jag hemma hos mamma och pappa en runda. Grannarna ska komma hit å lämna en altandörr. Så jag får hjälpa till.

Av Sofia - 6 juli 2009 09:42

Kalaset igår var lagom trevligt, men mycket gott. Fruktsallad och en jäkla massa glass har väl ingen dött av?:) Det är bantning som gäller för dom vuxna hemma på Karlshamnsvägen. Så detta passade dom perfekt, och oss andra också för den delen:)

Alice var verkligen i centrum, vilket hon gillade. Men igår var det inte bara hon som drog uppmärksamheten till sig, utan även kusinen Jill på två månader. Vilken söt liten unge alltså, nästan lika söt som fasters flicka:)


Idag har jag inte så mycket planerat, så det blir väl att jag åker hem till mamma och pappa en runda. Sedan blir det väl Sandra med tanke på att jag inte har träffat henne sen i torsdags. Altså har jag överlevt tre dagar utan min Jollan. Men som tur väl är finns det telefoner:)



Av Sofia - 5 juli 2009 13:50

Ida fyller 26 år idag, så vi ska dit vid tre på kalas. Pappa jobbar så det blir bara jag, mamma, mormor och farmor från vår familj som kan komma. Sedan kanske det blir några bönder från hennes familj, inte vet jag.

Alice har redan pratat om Sia idag, så jäkla söt unge. Kan inte fatta att det kan vara min brors avkomma. Men det är det nog, med tanke på hur lik hon är sin pappa=)

Av Sofia - 4 juli 2009 20:30

Dagen idag började tidigt när Alice kom redan efter halv nio. Innan hon kom hem till mina föräldrar hade mamma och jag hämtat pappa på jobbet och varit på CG å handlat strax efter åtta.


Idag har jag och lillan badat i poolen hemma i mamma å pappas trädgård. Känns som jag har blivit ännu mer uppbränd på rygg än va jag redan va. Solen tar mer än man kan tro. Tur att jag tänkte på att smörja in lillan, så inte hon blev röd.


Mitt i alltihopa ringde pappas jobbarkompis å frågade om han ville ta över jouren till imorgon. Deras dag har varit väldigt jobbig och känslosam så han behövde hem och samla sig. Så pappa ställde upp och fick hem brandbilen. Detta är vardag och har alltid varit för vår familj. Kan aldrig bestämma nåt när denna extrafamiljen går före våra planer.


Nu hr jag precis kommit hem efter tolv timmar i Asarum. Tiden gick när jag hade roligt. Lillan är så go. Ropar Sia hela tiden. Jag kan inte gå in och hämta nåt förrän hon kommer efter å ropar. Så söt fasters goding<3


Imorgon ska jag träffa lillan igen. Vi ska på kalas eftersom hennes mamma Ida fyller 26 år imorgon. Hoppas bara det är fint väder så vi kan sitta ute. Och kanske till och med bada i poolen.


Tror jag ska kolla om det finns nåt bra på tv. Inte för att jag tror det. Utan det är nog mest repriser. Annars får jag läsa ifatt alla bloggar som jag missat under dagen.



Ovido - Quiz & Flashcards