Alla inlägg den 18 juni 2009

Av Sofia - 18 juni 2009 18:10

Nu är jag hemma efter en lång dag hos mamma och pappa. Var inte riktigt meningen att jag skulle stanna där så länge, men jag blev barnvakt mitt i alltihopa. Ida ringde och frågade om vi kunde hämta Alice på dagis, då hennes pappa skulle jobba över. Och självklart gjorde vi det. När vi hämtade henne där var det bara två vikarier som var där. Och dom hade hittat en fästing på insidan av lillans lår som dom inte vågade ta bort. Inte vi heller med tanke på att det var väldigt rött. Så det fick bli en runda inom distriktssköterskan som fick ta bort den. När hon hade tagit bort den sa Alice tack, så söt, sedan åkte vi hem till farfar.

Sedan blev det en runda till lekplatsen innan hennes pappa kom å hämtade henne. Nu är jag helt slut.

Sandra ville att vi skulle handla ikväll till imorgon. Jag har inga som helst planer på det just nu. Det fixar jag imorgon när mamma har kört pappa till jobbet.


Av Sofia - 18 juni 2009 08:59

Haha läste just i tidningen att barntillverkning är favoritsysselsättning under midsommartider. Och att det föds flest barn under i mars och april. Då vet man vad mina föräldrar gjorde vid midsommar.... Dom har två barn som är tillverkade vid midsommar med tanke på att vi är födda 25 och 26:e mars med fem år mellan oss.

Ovido - Quiz & Flashcards