Alla inlägg under juni 2009

Av Sofia - 20 juni 2009 10:34

Nej men jag är uppe i allafall. Midsommarfesten blev en lyckad fest. Vissa var fullar än andra(nämner inga namn=) Så som det lätt blir på fest. Jag tycker att jag själv skötte mej exemplariskt.

Träffade Emma där. Trevligt, trevligt. Kommer knappt ihåg när man träffade henne sist=)

Det enda jag inte gillar med midsommar är som sagt maten.jag hade gjort potatissallad som vi hade med oss, och Sandra åt sill, hur man nu kan göra det. Tror hon var rätt ensam om det i hela gänget.  Sedan blev det självklart jordgubbar, det är verkligen det bästa med hela midsommaren.


kvällen eller snarare natten avslutades vid midsommarstången i näsviken, där vi sjöng och dansade lite innan jag gick hem och andra gick på efterfest. Hur man nu kan få för sig det klockan tre på natten. Förstår mej inte på dagens ungdomar.


Nu väntar jag på att min mamma ska komma hit, så det är lika bra att göra sig iordning så hon inte får en chock när hon ser mej.


Av Sofia - 19 juni 2009 15:10

Nu är jag redan igång. Maten är klar, Sandra duschar, Jag dricker cider och väntar på att det ska bli min tur att få göra mig iordning för kvällen. Sedan bär det av mot midsommarfesten två kvarter bort. Vädret är inte på topp men det är humöret, så det här kan bli en bra kväll trots allt.

Cidern börjar ge sig till känna nu, så det är lika bra att jag stänger av datorn nu, innan jag gör nåt dumt=)

Av Sofia - 19 juni 2009 07:08

Många undrar säkert vad jag redan gör uppe. Jag ska ju som sagt till city gross å handla med mamma klockan åtta, förhoppningsvis innan det blir allt förmycket folk där.

Sandra ska ju jobba några timmar idag, så det blir jag som får fixa till kvällen. Jag är inte så intresserad av midsommarmat, men jag får väl äta det idag, just bara för att det är midsommar. Jordgubbarna däremot kan jag inte motstå.

Nehe dags att göra sig iordning innan helvetet börjar=)


Glad Midsommar mina vänner!!

Av Sofia - 18 juni 2009 18:10

Nu är jag hemma efter en lång dag hos mamma och pappa. Var inte riktigt meningen att jag skulle stanna där så länge, men jag blev barnvakt mitt i alltihopa. Ida ringde och frågade om vi kunde hämta Alice på dagis, då hennes pappa skulle jobba över. Och självklart gjorde vi det. När vi hämtade henne där var det bara två vikarier som var där. Och dom hade hittat en fästing på insidan av lillans lår som dom inte vågade ta bort. Inte vi heller med tanke på att det var väldigt rött. Så det fick bli en runda inom distriktssköterskan som fick ta bort den. När hon hade tagit bort den sa Alice tack, så söt, sedan åkte vi hem till farfar.

Sedan blev det en runda till lekplatsen innan hennes pappa kom å hämtade henne. Nu är jag helt slut.

Sandra ville att vi skulle handla ikväll till imorgon. Jag har inga som helst planer på det just nu. Det fixar jag imorgon när mamma har kört pappa till jobbet.


Av Sofia - 18 juni 2009 08:59

Haha läste just i tidningen att barntillverkning är favoritsysselsättning under midsommartider. Och att det föds flest barn under i mars och april. Då vet man vad mina föräldrar gjorde vid midsommar.... Dom har två barn som är tillverkade vid midsommar med tanke på att vi är födda 25 och 26:e mars med fem år mellan oss.

Av Sofia - 17 juni 2009 21:47

Kvällen har tillbringats med mamma och Sandra, och tipspromenix. Sandra var inte bättre än oss, vilket vi trodde att hon skulle va med tanke på att hon ska bli lärare. Hon kallade sig prao på detta området men vissa saker tillhör faktiskt allmänbildningen.

Mitt under vår runda såg vi tut och sprut, och då självklart slangrobban och gänget. Eftersom slangrobban tror att han vet vilken Sandra är så gallopperade hon förbi dom . Han kallade ju henne för rid-Sandra. Sandra gjorde klart för han förra helgen att hon inte tycker om att rida.


Nu sitter jag här igen. Ska som vanligt läsa lite bloggar innan bingen kallar.

Imorgon ska jag hem en runda till mamma och pappa. Ska ringa brorsan och fråga om han och Alice vill komma å hälsa på efter jobb å dagis. Han och Alice hade varit hos mamma och pappa idag. Självklart när inte jag var där.

Av Sofia - 17 juni 2009 13:39

Sådär ja då var man människa igen. Skönt att vara nyklippt lagom till midsommar.

Frissor vet allt och lite till.... Fattar inte varför mamma och mormor delar med sig av information om mej. Det inte jag säger själv till min frissa som jag har haft i 21 år, tycker inte jag att hon ska veta. jag är riktigt irriterad.


Efter klippningen gick jag vidare upp till farmor å hälsade på. Hon var så himla stressad. Fattar inte varför man måste vara så inrutad när man har all tid i världen. Hon höll på att städa för fullt. För imorgon när det egentligen är hennes städdag måste hon handla. Jag blir trött att bara höra på henne. Städningen springer inte bort det är viktigare att handla så man har mat i huset. Dagens pensionärer förstår jag mej verkligen inte på.


Nu håller jag på att tvätta. Det ska också skötas. Sandra slutar en timme tidigare idag, så vi hinner med allt som ska fixas inför midsommar.


Ikväll blir det tipspromenix med mamma och Sandra. Då sätter vi Sandras kunskaper på prov, lärare som hon ska bli=)

Av Sofia - 17 juni 2009 08:35

Idag är som sagt dagen då jag ska bli människa igen, ska bli så jäkla skönt att äntligen få klippa sig.


Efter att jag har klippt mej får jag väl ut i solen lite. Får passa på när det väl är fint väder. Sandra jobbar idag, men ska äta hos mej på lunchen. Sedan blir det tvätt-stugan för min del och tipspromenix när Sandra har slutat och mamma har lämnat kk på jobbet.


Detta är min dag i korthet....

Ovido - Quiz & Flashcards